El Futsal venç en el derbi maresmenc contra el Pineda

Els locals lluitaven per no descendre contra els mataronins, que ja són setens amb un partit menys

Bon resultat assoli't per l'equip del Futsal en un derbi maresmenc que tenia el valor afegit de la lluita per la permanència dels locals. La victòria per la mínima de 7 a 8 deixa als mataronins setens, amb un partit menys, i demostra el major potencial dels vermells, que sempre van anar per davant en el marcador, obtenint la major renda en el segon temps amb un parcial de 3 a 7. En la primera part, un parcial de 1 a 4 també semblava definitiu, però els locals, que no es van donar mai per vençuts, van acabar posant l'ai al cor als de Mataró

Els pinetencs, a falta de cinc minuts pel final, van arriscar jugant amb porter jugador i els hi va sortir de fàbula ja que a falta de 1'20'' van aconseguir l'empat. Els locals, creient en la victòria, van seguir jugant de cinc però el Futsal, després que l'Albert robes una pilota a l'àrea pròpia i aconseguís un gol de camp a camp, aconseguia els tres punts la setena plaça amb un partit menys.