capgros.com

El Futsal perd 6-2 i trenca la ratxa de bons partits

Els mataronins es mostren molt febles en defensa davant el Can Massuet

El primer equip del Futsal Mataró va caure derrotat a la pista de Can Massuet per un clar 6-2, i trenca així la seva ratxa positiva de partits. La primera part va ser de clar domini local, i així van arribar els gols. a vuit minuts pel final, el Futsal veia com un 3-0 en contra el deixava contra les cordes.

En la represa els mataronins van sortir a per la gesta, i Vidiella va escurçar distàncies al poc de començar. Malgrat això, els locals van fer a la contra el 4-1, un cop duríssim pels vermells, que estaven en un bon moment de joc. tot i això el Futsal va seguir apretant, i fruit d'això, el Can Massuet va aprofitar els espais que els mataronins deixaven al darrera. El 5-1 va sentenciar el partit. El Futsal no podia fer res, i els locals van ampliar la diferència A un minut del final, el Futsal va fer el segon gol en el seu compte particular, obra de Vidiella.