Salva Fernàndez

El Futsal Mataró venç per la mínima al ERM Manlleu

Els mataronins aconsegueixen una victòria de prestigi davant el tercer classificat

Victòria treballada del Futsal Mataró davant l'ERM Manelleu, tercer classificat, que va posar les coses molt complicades als mataronins. El vermells van guanyar per 7 a 6 gràcies, en part, al plantejament de la primera part, en el qeu es va fer un joc de 4.0 que deixava inoperant la defensa rival. Tot i això, el Manlleu al contraatac feia molt de mal, pel que a la mitja part el resultat era de 3 a 2.

En a represa, els visitants, conscients que es jugaven les últimes opcions per l'ascens van sortir a per totes i van remuntar fins a posar-se amb un 3 a 5 al marcador en tant sols quatre minuts. L'eficàcia del mataroní Angel, amb quatre gols, i l'oxigen que van donar els diversos canvis a l'equip van ser les claus per acabar remuntant el partit amb el definitiu 7 a 6.