Abdyck va fer un gol.  R.Gallofré
Abdyck va fer un gol. R.Gallofré

El Futsal Mataró trenca la mala ratxa amb un triomf a casa

Els vermells s'imposen 5-2 a l'Arenys de Munt.

El Futsal Aliança Mataró havia encaixat dues derrotes consecutives en les dues últimes jornades de lliga. Resultats que l'obligaven a no fallar més si volien seguir el ritme imparable del Canet, líder amb ple de victòries en sis jornades. I així va ser diumenge al matí amb el quart triomf de la temporada dels de Jacob Bustamante, que van tombar 5-2 al cuer de la categoria, l'Arenys de Munt, i que els permet seguir en zona alta: tercer a sis punts dels canetencs.

El partit no va tenir gols fins la segona part. Després d'un tram inicial amb un Arenys ben plantat i un Futsal Mataró sense sort de cara a porteria, el resultat va començar a moure's en un segon temps en el que els arenyencs van estar a punt de donar la sorpresa. El gol de Miguel Ángel als dos minuts el va respondre Trincado en dues dianes en cinc minuts que capgiraven el marcador. Medina, poc després, empatava el matx. El Futsal no volia perdre punts a casa i en un minut, Miguel Ángel signava dues dianes (hat trick) i posava el Futsal per davant: 4-2. Encara hi hauria temps a les acaballes perquè Villarín fes el cinquè pels vermells.