Salva Fernàndez

El Futsal Mataró perd al camp de l'Europa (6-4)

Els mataronins fan una bona primera part però claudiquen en el segon temps

El Futsal Mataró va perdre per 6 a 4 davant l'Europa, i encadena la seva segona derrota consecutiva. Els mataronins van jugar un primer temps molt igualat, i fins i tot es van avançar al marcador en dues ocasions gràcies als gols de Diego i Jacob. A la mitja part, però, hi havia un empat al marcador. El porter local, però, va tenir una actuació que va impedir augmentar l'avantatge als vermells.

En la represa l'Europa va trencar el partit a deu miunts del final per culpa de dues errades dels visitants, i amb el 4-2 va posar el partit massa coll amunt. Tot i això, el Futsal es va arribar a posar amb un 5 a 4 en contra a falta d'un minut, però no es va aconseguir la remuntada. Cal destacar la presència dels juvenils en la segona part després de les expulsions de Marlon i Jacob, i el bon rendiment que van donar els joves mataronins.