El Futsal Mataró goleja al cuer sense problemes (2-7)

El Juvenil guanya a l'Hospitalet i es situa a dos punts de la salvació

El Futsal Mataró va imposar-se amb molta comoditat al Montcada, cuer de la Primera Nacional B. Els mataronins van golejar per un contundent 2 a 7, i amb només vint segons de partit Diego ja havia avançat al Futsal. L'equip va continuar assetjant la porteria rival, però va ser el Montcada, a nou minuts pel final del primer temps, qui va empatar el partit. Tot i això, Albert marcava de nou pel Futsal abans del descans.

La segona part va tenir un color clarament vermell. Jaco marcava el 1 a 3 en una gran jugada d'equip, però després, en una badada defensiva, el Montcada escurçava el marcador. Els mataronins no es van posar nerviosos, i el seu bon joc va acabar imposant-se al cuer de la categoria amb un gol més de Jaco, un altre d'Albert i dos de Juan. Diumenge que ve els mataronins rebran la visita del Metacom Barcelona, segon classificat, al pavelló de Valldemia a les 11.30. Per la seva banda, el Juvenil del Futsal Mataró segueix lluitant per mantenir vives les esperances de no baixar de la màxima categoria estatal, i amb una victòria per 4 a 6 davant l'Hospitalet Bellsport, es queden a dos punts només de la salvació.