L'equip no acaba d'arrencar tot i millorar el seu joc.

El Futsal Aliança segueix sense guanyar a la Segona Divisió femenina

El Futsal Aliança Mataró femení rebia aquesta cap de setmana al Intersala Promises d’Aragó, un dels equips potents de la categoria. Les noies de Nicky Dedeu veien de solament puntuar un cop tot i que les sensacions cada cop són millors, i la primera victòria està al caure si segueixen aquesta línia de joc.

El partit va ser trepidant, amb moltes alternatives en el joc i en el marcador, tot i això, novament les visitants varen sortir a imprimir un ritme trepidant i s’adelantaven al Teresa Maria Roca en el minut 6 de partit (0-1). Tocava novament aixecar un marcador advers contra un rival que jugava molt bé a futbol sala i que pocs minuts més tard, en el 9, augmentava distàncies amb el 0-2 al marcador amb l’execució de forma magistral d’una falta lateral.

Mals moments de la mataronines que patien amb la insistència de les aragoneses, tot i això, varen gaudir de diverses clares ocasions per retallar distàncies, fins i tot un segon pal errat sense oposició defensiva. Final de la primera part i tocava la remuntada.

Però novament en l’inici de la represa, les aragoneses feien pujar en el minut 3 el 0-3 i quasi sentenciaven el matx. Les Mataronines seguien sense donar-se per vençudes i retallaven distància amb el 1-3 en el equador de la segona part, obre de Meritxell amb asistència d’Irene. Moments bons de les nostres i patiment visitant. Tocava sortir de 5 i arriscar pel resultat, en un final ajustat, un gol per cada equip (1-4 i 2-4) feien impossible el somni mataroní.