Imatge d'arxiu del Futsal.

El Futsal Aliança pinta bé: tercer triomf consecutiu

Els mataronins golegen 1-5 el Sant Joan de Vilassar de Mar i segueixen al capdavant de la lliga.

El Futsal Aliança Mataró té bona pinta. El conjunt de Jacob Bustamante s'enfrontava aquest cap de setmana al Sant Joan de Vilassar i va aconseguir una gran victòria per 1-5 que li permet seguir comandant la Tercera Divisió de Futbol Sala. Els mataronins han sumat tres victòries en les tres primeres jornades de lliga i estan deixant molt bones sensacions en aquest inici de temporada.

Tres gols abans del quart d'hora van noquejar al Sant Joan

El partit es va posar molt de cara als deu minuts, quan Pol Novo va anotar dos gols gairebé consecutius que trencaven uns primers minuts de tempteig al camp dels vilassarencs. Dos minuts més tard, sobre el 14', Miguel Ángel aconseguia fer el tercer i deixava molt encarrilada la victòria.

Aquesta es confirmaria a la segona part amb el tercer gol de Novo i amb el 0-5 d'Oriol López quan restaven només quatre minuts pel final. Els locals, que en altres temporades havien complicat i molt les coses als vermells de Mataró, només van poder fer el gol de l'honor quan quedava un minut per acabar el matx.