L'entrenador i nous fitxatges.

El Futsal Aliança perd amb el líder, que se li escapa a sis punts

Els mataronins cauen 3-2 amb el Canet i encadenen dues derrotes seguides.

El Futsal Aliança Mataró va perdre dissabte per 3-2 amb el Braseria La Graella Canet FS, el líder de la Tercera Divisió. Els vermells tenien ganes de recuperar-se de la derrota de la setmana passada i empatar al capdavant amb els canetencs en aquest duel maresmenc, però la derrota és un cop dur en aquest inici de lliga pels de Jacob Bustamante: el rival suma cinc victòries en cinc jornades i els mataronins es mantenen tercers, però a sis punts del seu contrincant. En una lliga on només puja el primer, poc marge d'error es dóna a qui vol competir per l'ascens.

El partit va ser força equilibrat durant la primera part, amb dos equips que tenien ocasions però que no les podien materialitzar i amb la tensió que suposa que dos dels tres primers competeixin sobre la pista, encara que això acabi de començar i no es porti ni dos mesos de competició. Dos minuts fatídics abans del descans van marcar l'enfrontament degut a dues dianes de Murillo que posaven el 2-0 a favor del Canet.

A la represa, en minut i mig Miguel Ángel va retallar diferències i va donar ales als mataronins. Els de Bustamante, però, no van aconseguir empatar el matx i a deu minuts pel final, Sánchez posava el 3-1 pels canetencs. Això va obligar als vermells a buscar a la desesperada la remuntada. Tres minuts va tardar Medina en retallar distàncies, però el 3-2 ja seria definitiu.