-
-

El Futsal Aliança Mataró tanca la setmana amb quatre punts més

Victòria en el partit ajornat i empat aquest cap de setmana.

Aquest dimecres passat el Futsal Aliança Mataró va guanyar 6-9 a a la pista del cuer de la categoria, el FS Linyola, i s'enfila fins la vuitena posició de la classificació del grup III de la 2a B estatal. Els mataronins, tot i comptar amb alguna que altra baixa de renom, no van tenir cap problema per emportar-se la victòria amb 10 dels 12 jugadors convocats formats al planter.  Destacar el debut dels dos juvenils David Peña que va fer un gol i de Pablo Fernández que va donar dues passades de gol.

Al minut 5' de joc el Futsal ja guanyava 0-2 amb gols de Carlos Villarin i Eric Izquierdo, els locals van retallar diferències, però Carlos Villarin novament i Oriol López van posar l'1 a 4.  Abans del descans es van veure tres gols més, un dels de casa i dos més del conjunt mataroní, Azhar Chiheb va fer el 5è i el juvenil Peña va fer el sisè després de transformar un doble penal. Amb el 2 a 6 es va arribar al descans.

A la represa el Linyola va fer el 3 a 6, però ràpidament Oriol López va fer el 3 a 7, i ja amb els de casa jugant de cinc van arribar dos gols més vermells, el de més bella factura el del porter Amar Ceesay. Ja amb el partit sentenciat els locals van maquillar el resultat final i van escurçar la diferència fins al 6 a 9 final.

Dissabte, per la seva banda, visitaven l'Escola Pia Sabadell, sisè classificat. Si els mataronins haguessin guanyat haurien pogut passar-los a la classificació, però en un partit molt igualat i ple d'alternatives el resultat final va ser de 4-4. Això va que els mataronins acabin la setmana amb quatre punts de sis possibles.