Imatge d'arxiu del Futsal.

El Futsal Aliança Mataró posa setge al liderat

Els vermells guanyen i s'aprofiten de la derrota del Canet.

El Futsal Aliança Mataró posa setge al primer lloc. Els de Jacob Bustamante van guanyar a casa un partit molt disputat davant el Sant Cugat per 7-6 i s'acosten a només tres punts del Canet. Els del Maresme van perdre el seu partit a casa i ara els mataronins es col·loquen segons a un partit del líder. Els vermells van haver de remuntar i capgirar un partit boig al Teresa Maria Roca que es va decidir en un últim minut de bojos.

Els visitants van sorprendre als de Bustamante amb un gol al primer minut de partit. La reacció no va arribar fins el quart d'hora, quan Oriol López va empatar el matx. Dos minuts més tard, els de Sant Cugat tornaven a posar-se per davant. Amb 1-2 es va arribar al descans.

A la represa Pol Novo va empatar i un minut després Enric va tornar a avançar els vallesans. Amb 2-3, idèntica història: diana dels mataronins i nou gol dels visitants per seguir comandant el marcador. El matx es complicava al 29' amb el 3-5 del Sant Cugat, però llavors va arribar la reacció mataronina. En el 34' Medina retallava distàncies i en el 37', López empatava el matx. Un minut més tard, el mateix López feia el seu quart gol i posava el Futsal per primer cop per davant en el marcador. Encara hi havia temps per més emoció. Guillen va empatar i gairebé sense temps, Miguel Ángel va aparèixer per fer un 7-6 que acosta el Futsal al líder.