Un partit d'aquesta temporada.

El Futsal Aliança Mataró perd en l'últim moment

Els mataronins perden amb el Bellsport, un duel directe.

El Futsal Aliança Mataró es jugava la segona plaça de la classificació a casa davant l’Hospitalet Bellsport i la veritat és que el matx no va defraudar i va ser un partit espectacular. En el darrer minut amb empat a 3 en el marcador els mataronins van arriscar en excés jugant de cinc per buscar el gol de la victòria i van encaixar el 3 a 4 definitiu que fa que ara els vermells siguin quarts.

El partit va tenir dues parts ben diferenciades, a la primera els mataronins van portar la batuta i van ser molt superiors al seu rival, però aquesta superioritat no es va plasmar en la seva totalitat en el marcador i això va ser decisiu pel desenllaç final del matx.   Els vermells van marxar al descans amb un mínim avantatge després que Miquel Soler finalitzés al segon pal sol una ràpida jugada de transició.

A la segona part els visitant van sortir més endollats que els de casa i van aprofitar un parell d’indecisions locals per capgirar el marcador. Pol Tolrà va fer l’empat a 2 amb un potent xut i poc després Oriol López després de recuperar una pilota a mitja pista iniciava un contraatac que acabaria amb gol ell mateix fent el 3 a 2. Restaven pocs minuts pel final i l’Hospitalet va arriscar jugant de cinc i va fer la igualada.  Ja en el darrer minut va arribar la jugada decisiva amb els  vermells jugant amb porter jugador, quan una pèrdua de pilota de l’últim home va originar el gol de la victòria visitant.

Dissabte a les 18 hores el conjunt mataroní té una sortida complicada a la pista de l’Escola Pia Sabadell davant un equip que és cinquè amb només dos punts menys que els vermells.  Els locals són un dels equips més forts de la categoria, però estan ha fet un inici de lliga força irregular cedint punts davant rivals de la zona baixa.