Abdyck va fer un gol.  R.Gallofré
Abdyck va fer un gol. R.Gallofré

El Futsal Aliança Mataró liquida el Castellar per la via ràpida

Els vermells guanyen 3-5 un partit que dominaven clarament a la primera part.

El Futsal Aliança Mataró va encadenar una segona victòria consecutiva aquest cap de setmana després de vèncer al Castellar per 3-5. Els de Jacob Bustamante no podien permetre's el luxe de perdre punts amb el líder marcant un ritme tant fort, i van anar per feina a la pista del seu rival per emportar-se tres punts més que els permeten mantenir-se a la zona alta de la classificació.

El partit va encarrilar-se a l'equador de la segona part, quan Pol Novo primer i Miguel Ángel després van marcar en dos minuts de diferència per posar el 0-2 al marcador. Medina, abans d'arribar al descans, feia el tercer gol que ho deixava tot sentenciat. Els locals, però, encara van tenir temps de retallar mínimanent distàncies amb el 1-3.

A la represa, dos minuts va tardar Medina en fer el seu segon gol i tornar a posar terra pel mig. Abdyck va demostrar seguir en plena forma i va fer el cinquè.Amb 1-5 el Castellar va ajustar el marcador en tres minuts d'inspiració i els gols de Juncosa i Navarro, però el resultat ja no va perillar pels de Bustamante.