Bon inici de 2019.

El Futsal Aliança Mataró estrena l'any amb victòria

Triomf davant el Barceloneta.

El Futsal Aliança Mataró va començar la segona volta del campionat de lliga de 2a B amb victòria després de guanyar 3 a 5 a la pista del Barceloneta.  Els mataronins comencen amb bon peu el 2019 i van aprofitar la derrota de l’Hospitalet per escalar fins a la tercera posició.

Els vermells van sortit molt endollats davant un rival que s’està jugant la permanència i que a casa seva sempre és un rival molt complicat. Rafa Berlanga va fer el 0 a 1 després d’una passada d’Alex del Barco i el mateix Berlanga va fer el 0 a 2 al culminar una jugada de córner. Tot seguit els locals van escurçar diferències, però abans del descans Berlanga que estava en estat de gràcia va fer el tercer gol mataroní.

A la represa Berlanga va rubricar el seu pòquer de gols fent l’ 1 a 4 de falta directe, i poc després l’Aliança sentenciava el matx amb el cinquè gol obre d’Alejandro Medina.  Ja en els darrers minuts de joc el Barceloneta va fer el definitiu 2 a 5 jugant amb porter jugador.

Aquest dissabte a les 16 hores el Futsal Aliança Mataró rep la visita del FS Segorbe, l’únic equip valencià del grup que visitarà Mataró per primer cop a la seva història. A la primera volta els mataronins es van imposar a terres valencianes per un contundent 5 a 9.