Imatge d'arxiu del Futsal Mataró.

El Futsal Aliança Mataró encaixa la primera derrota de l'any

Els mataronins cauen amb el Barceloneta per 3-1.

Dissabte passat  el Futsal Aliança Mataró va patir la primera derrota de la segona volta i la cinquena de la temporada després de perdre 3 a 1 a la pista del Barceloneta. L’equip mariner sembla que li té presa la mesura al conjunt mataroní  a qui ja va derrotar també a la primera volta a Mataró.

Els mataronins  van fer una molta mala primera part, va mancar concentració,  es van cometre molts errors defensiu i en atac  hi va haver molta precipitació. Això va fer que els barcelonins es trobessin molt còmodes en el primer temps i marxessin al descans guanyant 3-0. A la represa el Futsal Aliança Mataró va millorar les seves prestació i va generar un munt d’ocasions de gol, però va mancar encert de cara a porteria i el porter visitant va tenir una gran actuació i no va encaixar un gol. En els darrers minuts l’equip va jugar amb porter jugador i va tancar al seu camp als locals que van aguantar com van poder i van acabar emportant-se els tres punts.

Després d’aquesta derrota l’equip baixa una posició a la classificació i ara és vuitè. Diumenge l’equip rebrà la visita de la Unión Santa Coloma, un dels equips quer lluita per evitar el descens.  Abans per això els mataronins començaran la seva participació a la Copa Catalunya visitant dijous a les 20:30 el Sant Cebrià de Vallalta.