Un partit del Futsal Mataró d'aquesta temporada.

El Futsal Aliança Mataró deixa escapar dos punts del Teresa Maria Roca

Empat a quatre segons pel final.

El Futsal Aliança Mataró va veure com li volaven dos punts del Teresa Maria Roca després d’empatar 2 a 2 amb el filial de l’Industrias Santa Coloma, després d’anar bona part del partit per davant en el marcador, els vermells van encaixar el definitiu 2 a 2 quan només restaven 4 segons per la botzina final.

Amb el Castdelldefels com a líder destacat, la lluita per la segona i la tercera plaça es comprimeix, el Manresa que és segon va perdre i el Futsal que és tercer va empatar i això fa que el Pallejà i l’Escola Pia Sabadell que venen pel darrera retallin diferències amb els mataronins i amb els del Bages.

A la primera part els vermells es van mostrar molt superiors, però van marxar al descans amb només un gol d’avantatge, el que va marcar Alex del Barco al rematar un córner servit per Rafa Berlanga. A la segona part el matx es va igualar i els de Santa Coloma van fer l’empat a 1. Medina avançaria novament als de casa després d’enviar al fons de la xarxa un xut des de la frontal de l’àrea. I quan tot sembla sentenciat, restant quatre segons i amb els visitants jugant de cinc un xut des de fora l’àrea va tocar en un defensor mataroní i es va colar a la porteria  deixant glaçada a tota la parròquia local.

Aquesta setmana no hi ha lliga i l’equip entrenat per Albert Sabaté no tornarà a competir fins el cap de setmana del 23 i 24 de febrer quan visiti la pista del Natació Sabadell, un equip situat a mitja taula que és capaç del millor i del pitjor.