Òscar Fernández

El Ferros Iluro perd de 7 gols i el Romauto guanya de 27 punts

Els de Margall, una victòria brillant sobre el Seat Antonio Vicente, i el Ferros Iluro derrota davant el St. Esteve Sesrovires

Romauto Mataró 98- Seat Antonio Vicente 71
Els deixebles de Margall van protagonitzar diumenge un dels millors partits de la temporada a casa, i més si es té en compte que el Seat Antonio Vicente es presentava com un equip temible després de les seves victòries sobre el Prat i el Montcada. El partit en si el va dominar el Romauto de cap a peus, basant la victòria en el domini del rebot i en el ràpid contraatac. El joc exterior del Seat no va funcionar i el seu joc interior va brillar per la seva absència. Per contra, pels unionistes van destacar Fotis, amb 15 punts i 15 rebots, Ventura, amb 4 triples, i Quitus amb 22 punts. Amb aquesta victòria el Romauto es consolida a la 10a. posició de la Lliga EBA, i opta al 9è si guanya diumenge vinent al Montcada.

St. Esteve Sesrovires 37-Joventut Ferros Iluro 31
El Joventut Ferros Iluro va acusar l'assoliment de la permanència i va perdre en un partit amb molts gols contra el St. Esteve Sesrovires. Els homes de Guiteras van completar una bona primera part, prova d'això és el marcador, que assenyalava un 17-18 al final del primer període. A la segona part, però, la truita es va girar i el St. Esteve va controlar completament. Els groc-i-negres es van relaxar i no van encertar a atruar el joc ofensiu dels locals. Els àrbitres, a més, van xiular alguns penals dubtosos que es van unir a les pèrdues de pilota i els errors dels extrems per consumar la golejada. El Ferros Iluro s'acomiadarà de la seva afició davant el Castelló dissabte vinent a les 18'30 a l'Eusebi Millan.