Aida Soriano Fiérrez

El femení del Platges de Mataró surt victoriós de la pista del Geieg

El triomf permet a les unionistes col·locar-se quartes i seguir a un punt de la segona plaça

Partit seriós del Platges de Mataró a la complicada pista del Geieg i tretzena victòria de la temporada per 61 a 66. Diumenge passat, dia 2, les de Joan González no es van arrugar davant un rival amb jugadores molt altes, que durant el primer quart del matx superava la defensa mataronina massa fàcil i que es posava 20-14. La reacció de l’equip groc, però, el permetria marxar al descans tan sols un punt per sota del rival (28-27). I en la represa, gràcies a la defensa duta a terme, les unionistes donarien la volta al marcador. No obstant això, fins el final, amb avantatges de només cinc o sis punts, no es decidiria l’enfrontament. I és que el xoc de diumenge va ser molt dur, amb moltes faltes; però la millora en el tir exterior del Platges i el control del ritme defensiu van permetre a les visitants endur-se’l.

Destacar l’esforç realitzat per Cristina Navarro que havent rebut un fort cop a l’ull durant la setmana, va saltar al parquet per ajudar l’equip, l'actuació d'Anna Sala (27 punts) i el retorn a la convocatòria després d’estar una setmana fora per lesió de Teresa Gómez, que encara que no va tenir minuts va poder celebrar el seu divuitè aniversari vestida de curt.

La victòria davant el Geieg permet a les unionistes, ara amb 33 punts, no perdre de vista la segona plaça de Copa Catalunya, ostentada amb un punt més que l’equip de Joan González per Sant Adrià i Gramenet. Qui sí té una renda important respecte la resta d’equips és el Valls, líder amb 17 victòries, quatre més que el Platges de Mataró, que és quart empatat amb Segle XXI i Girona.

Al final del matx, l’entrenador unionista, Joan González, es mostrava molt content amb el partit realitzat pel seu conjunt i anotava la importància de la victòria perquè “ens permet tenir aspiracions”, afirmava González.. “Portem 4 de 5”, explicava el tècnic respecte als resultats de la segona volta del Platges de Mataró i afegia la motivació que els proporcionarà haver guanyat a una pista tan difícil com la del Geieg.

El proper rival a batre per aquest equip que cada partit que passa guanya més enters per entrar a les fase d’ascens serà l’Igualada. L’encontre es disputarà dissabte vinent, dia 8, a partir de les 18h, al Palau Josep Mora.