El femení del CN Mataró perd tot i plantar cara

Les mataronines no poden amb el CN Alcorcón

El femení del CN Mataró de waterpolo no va poder donar la sorpresa a la piscina del CN Alcorcón, sots-campió de lliga i un dels equips més poderosos de la Divisió d’Honor. Les mataronines van perdre 10-6 en un matx on van plantar cara i on es va veure com el conjunt dirigit per Vicenç Tarrés segueix creixent dia a dia malgrat la seva joventut. Les madrilenyes, netament superiors en les jugades de superioritat, van saber endur-se el partit gràcies a la seva efectivitat i el poder físic que tenen les seves jugadores.

El partit va començar amb molta igualtat. Les defenses van saber imposar-se als atacs, i només va haver-hi un gol, favorable a les locals, durant el primer període. En el següent, gràcies a l’efectivitat en jugades de superioritat i en topades cos a cos on sortien perdent les noies de Tarrés, menys corpulentes, l’Alcorcón va posar terra pel mig amb un parcial de 3-1 que donava una renda de tres gols d’avantatge de cara al tercer quart. Roser Tarragó amb quatre gols, i Ciara Gibson amb dos, van acabar sent les golejadores que posarien l’ai al cor a les madrilenyes, que van saber aguantar l’avantatge del segon període.

El parcial del tercer quart va servir per demostrar que el Mataró es troba en una clara línia ascendent des que va aterrar a la Divisió d’Honor. El 4-3 favorable a les locals no servia per reduir distàncies, però sí per recordar que l’equip lluitarà cada partit tingui el rival que tingui al davant. En l’últim període es va disputar un altra parcial igualat, que va acabar amb empat a dos gols. El resultat final per 10-6 deixa les mataronines amb bones sensacions, tot i haver encadenat dues derrotes consecutives després del debut victoriós en la primera jornada a Saragossa.