L'equip mataroní, en bona dinàmica.

El Construtoni Ponce torna a guanyar

La victòria a la pista del Draft Gramenet és la tercera seguida (55-56)

Restaven pocs segons pel final del partit i l’equip local, el Draft Gramenet, tenia l’última possessió. Les jugadores de la Unió Esportiva Mataró Construtoni Ponce van posar en pràctica, aleshores, una bona defensa que va acabar amb un tir forçat del rival a cistella. L’intent del conjunt local no va tocar ni l’anella i les mataronines van capturar el rebot per certificar la seva tercera victòria consecutiva (55-56).

Ariadna Magriñà va anotar els últims quatre punts del seu equip, 19 en total, i va ser l’encarregada d’acabar les jugades quan la pilota cremava. L’equip mataroní va començar el partit amb fluïdesa ofensiva i ja havia anotat 21 punts al final del primer quart (12-21). Tot va canviar a partir del segon període. Les accions ofensives de les mataronines ja no eren nítides i l’equip va acabar el quart amb només 6 punts (23-27 al descans).

El Draft Gramenet mantenia una regularitat anotadora que va permetre a l’equip local capgirar el resultat a falta de l’últim període (39-38). A l’hora de la veritat, però, la Unió va comptar amb Magriñà, més encert en les situacions límit i una bona defensa en l’acció final per acabar de resoldre el partit al seu favor (55-56).