Inici del partit, que es va endur l'equip local. FOTO: cedia

El Construtoni Ponce supera l’Hospitalet i escala posicions

Les mataronines van assegurar el triomf a casa (74-61)

La Unió Esportiva Mataró Construtoni Ponce va fer un pas important per estabilitzar la situació de l’equip a Copa Catalunya. El conjunt de la capital del Maresme va superar a casa l’Hospitalet per sumar la segona victòria de la temporada i barrejar-se entre els equips que viuen a la zona mitja de la classificació (74-61).

Després d’un primer parcial esquiu pels interessos del Construtoni Ponce (17-23), les mataronines van reaccionar per arribar al descans amb avantatge (39-34). La bona defensa local va seguir obrint escletxa després del pas per vestidors (61-47 al final del tercer quart). La fortalesa sense pilota se sumava a l’encert des de més enllà de 6,75.

L’Hospitalet va sorprendre a l’inici de l’últim quart amb una defensa zonal molt intensa. Això permetia recuperacions i transicions ràpides que, en alguns moments, van posar contra les cordes a l’equip que dirigeix Dani Perdiguero. Un parcial de 0-7 en els primers 3 minuts ajustava el marcador, però l’equip local va saber aturar el cop. Ari Magriñà i la seva experiència van baixar les revolucions del partit. La Unió va sentenciar des de la línia de tirs lliures amb un impecable 8 de 8 en els últims 5 minuts.