capgros.com

El CNM Quadis supera el València a la pròrroga i ja és a semifinals

Els de Dorin Costras van patir per desfer-se del conjunt valencià i ara espera el CN Barcelona a la següent eliminatòria

Després de guanyar a domicili l'Aigües de València en un partit que es va resoldre en els llançaments penals, els mataronins van perdre 7-11 en el segon partit, que es va disputar a la piscina olímpica del Centre Natació Mataró. D'aquesta manera, el tercer partit era el definitiu per arribar a les semfinals. I els de Costras, com sempre passa en les gran ocasions, no van fallar.

Va ser un partit molt igualat, en el qual els mataronins van jugar a ratxes. Durant el primer període, semblava que el partit seria bufar i fer ampolles, després que l'equip se n'anés al segon parcial amb una avantatge de 3-1, però els valencians van reaccionar. Durant els segons set minuts, el parcial va ser d'empat a dos, una igualtat que va continuar en el tercer quart, amb 3-3 final. Va ser en el definitiu període quan l'Aigües de València va remuntar amb un 1-3 que va posar la igualtat al marcador, forçant la pròrroga.

L'equip de Dorin Costras no volia sorpreses i es va conjurar com en les grans ocasions per guanyar el partit. Flores i Bonca van obrir el marcador del temps suplementari i, tot i que el València va reduir la diferència a un gol, el marcador ja no es va moure i els mataronins van guanyar el partit per 11 a 10, un marcador que els dóna la classificació per les semifinals, que ara els enfrontarà al Club Natació Barcelona.