Centre Natació Mataró

El CNM Quadis supera el Saragossa i s'assegura la quarta plaça (12-11)

Els mataronins van guanyar en un partit trepidant que no es va decidir fins el final. Ara, davant el Larraïna, s'ha de superar el tràmit

Prou ho sabem que als partits de la piscina municipal s'hi ha d'anar amb un bon termo de til·la o de valeriana per poder suportar les angoixes d'uns partits d'una espectacularitat i emoció difícils de superar. Ja són uns quants els viscuts i patits a ritme d'infart. Les pulsacions s'acceleren desbocades i el públic lliurat als nostres jugadors vibra fins al paroxisme quan gols, exclusions i decisions arbitrals se succeeixen a ritme de vertigen. A la fi, quan s'ha assolit la victòria, totes les emocions viscudes es condensen en ovacions tancades a uns jugadors que, cofois, saluden a una afició fidel, molt fidel.

El partit d'aquest dissabte va estar amanit a bastament del que avancem a dalt. L'inici del CN Mataró Quadis va ser fortíssim i en uns escassos quatre minuts aconseguia un parcial de 4-1 amb dos golassos de l'etern Florin Bonca. La cosa pintava bé.

Però l'equip de Saragossa es va refer i amb un parcial de 2-4 al segon quart igualava el matx. A partir d'aleshores, les diferències en el marcador van ser mínimes, l'alegria dels nostres gols es glaçava de suor freda cada cop que els visitants empataven. Per afegir-hi més pebre a la ferida, faltant un minut per acabar el tercer quart, l'àrbitre de l'encontre mostrava la segona targeta groga a l'entrenador Dorin Costras, que li suposava l'exclusió del partit.

Ernest Gil assumia la direcció de l'equip en uns moments de màxima tensió i, com a bon coneixedor de l'ofici que és, des d'aquest moment fins a la finalització del partit, es van poder veure aturades decisives del nostre porter Jordi Fernandez, dos gols antològics d'Andrei Iosep i opcions d'empat ben defensades per tot l'equip. I una victòria clau per assegurar l'opció de camp en el play-off al títol.