capgros.com

El CNM Quadis suma la quarta victòria consecutiva i ja és líder en solitari

Els de Dorin Costras van fer un bon partit a la complicada piscina del Terrassa (7-10) i compten tots els seus partits a la lliga per victòria

El camí triomfal del Centre Natació Mataró Quadis sembla no tenir final. Els mataronins van sumar la quarta victòria en els quatre partits que ha disputat a la lliga, després que dissabte s'emportés els tres punts de la piscina del Terrassa (7-10).

El primer quart va ser trepidant, amb quatre gols per cada equip. Els egarencs veien com una vegada i una altra els mataronins perforaven la seva porteria, tot i que el seu equip també mostrava un gran nivell en atac. El segon període, però, va ser diferent, i Jordi Fernández va començar a exhibir-se. Va aturar tot el que li arribava i, així, el gol de Jordi Garcia, l'únic en aquest segon quart, va posar per davant l'equip en el marcador (4-5). Quan ja s'havien disputat alguns minuts del tercer parcial, el Terrassa va tornar a asaborir el gol, tot i que el CNM va aconseguir dos gols més en aquest període per arribar amb un avantatge de dos gols al darrer parcial (5-7).

Durant els últims set minuts, els mataronins no van fer una altra cosa que refermar la seva superioritat i el seu gran moment de joc, tornant a dominar el marcador parcial amb tres gols, que van contrarrestar els dos egarencs i van ampliar l'avantatge en el marcador, que va ser de 7-10, un resultat que permet aconseguir el liderat en solitari els de Costras, després que El Olivar perdés el seu partit davant el Sabadell. El CNM Quadis encapcela la classificació amb dotze punts.