El CNM Quadis, primer líder de la lliga després de golejar el Real Canoe

Els mataronins, amb un Flores molt inspirat, van desfer-se per la via ràpida d'un equip madrileny desconegut (11-6)

L'equip de Dorin Costras no va tenir cap problema per imposar-se al Real Canoe en el primer partit de lliga. Els mataronins van agafar ràpidament el domini en el marcador i, ja al final del primer període, van situar-se 3-2. Lluny de reaccionar, el Canoe va veure com el CNM Quadis va seguir dominant durant el segon parcial i, gràcies a un inspiradíssim Víctor Flores, va aconseguir distanciar-se una mica més dels madrilenys. Abans de començar la segona part, el resultat era de 5-2.

El tercer quart no va fer més que sentenciar el partit. Un parcial de 3-1 va deixar sense cap tipus d'opcions el Real Canoe i, durant el quart període, i tot i la lògica relaxació mataronina, el marcador va finalitzar amb un parcial de 3-3 que deixava el global en un contundent 11-6) i amb el CN Mataró Quadis a la primera posició de la classificació.