Marc Mayola

El CNM-Quadis perd la final del Campionat de Catalunya contra el Sabadell

Els vallesans sumen el seu primer títol nacional després de guanyar el Mataró en un partit molt equilibrat (10-8)

La final, disputada a la piscina Sant Jordi de Barcelona, va reunir nombrosos aficionats dels dos equips. Un gol matiner d'Òscar Rey avançava el Sabadell, un equip amb la plantilla més feta, més àmplia i amb campions olímpics a les seves files. A més, els de Manel Silvestre van demostrar tenir la lliçó ben apresa, van lligar de curt els canoners del Mataró, Iosep i Bonca, que no van fer els recitals golejadors amb els què ens tenen acostumats.

Gràcies al gol de Rey, el Sabadell agafava les regnes del partit. Unes regnes que ja no deixaria en cap moment. Al descans, mínima diferència pels vallesans (6-5) gràcies a un gol in extremis de Sergi Pedrerol.

A la represa, un Dani Ballart brillant, màxim golejador del partit amb 4 gols, va ser determinant alhora de començar a obrir escletxes en el marcador (9-6). A més, el Mataró va desaprofitar un parell de superioriats on no va ser capaç de perforar la porteria d'Stanton, molt inspirat durant tot el partit.

Malgrat tot, el CN Mataró va demostrar el seu coratge i no va tirar la tovallola en cap moment. Iosep va despertar a l'últim quart amb dos gols per mantenir vives les esperances dels de Dorin Costras. Això sí, el CN Sabadell va saber mantenir a ratlla la reacció matararonina i va administrar la renda amb eficàcia per assegurar-se el primer títol de la temporada.