El CNM Quadis manté la quarta posició després d'empatar a València (10-10)

Els mataronins van sumar un punt molt valuós en un partit espectacular i on cap dels dos equips va especular

L'equip de Dorin Costras és cada vegada més a prop de finalitzar la lliga regular en quarta posició. Els mataronins van aconseguir el seu objectiu de marxar de València amb la quarta posició. La victòria hagués sigut pràcticament definitiva de cara a conservar el quart lloc, tot i que l'empat és un bon resultat.

El partit va ser espectacular per part dels dos conjunts, amb cap tipus de concessió a les defenses rivals. El resultat final ho diu tot: 10 a 10. La igualtat que es va viure va anar a ratxes, però. El primer quart va acabar amb un 3-3 al marcador, però a partir del segon, els mataronins van aconseguir imposar-se (5-7).

La reacció valenciana no es va fer esperar i els parcials de 3-2 i 2-1 del tercer i quart períodes va fer que s'arribés al final del partit amb el marcador definitiu de 10 a 10. Iosep, amb tres gols, i sobretot Pei, amb quatre, van ser els dos jugadors més encertats de l'equip de Costras.

A falta de dues jornades, el CNM Quadis necessita mantenir l'avantatge. Els propers rivals, Olivar i Larraïna, no semblen que hagin de ser cap problema per aconseguir-ho.