El CN Matró Quadis reacciona i s'emporta la victòria davant el CN Barcelona

Els mataronins perdien 4-0 però van saber refer-se en el tram final de partit

El CN Mataró Quadis va aconseguir dissabte una important victòria davant el CN Barcelona. Important perquè amb el tercer lloc assegurat, millor posició històrica de l'entitat a la Divisió d'Honor, toca pensar en el creuament de semifinals pel títol amb el CN Terrassa. I millor arribar sense dubtes. Davant els barcelonins, equip molt desdibuixat en la classificació respecte anys anteriors, van estar a punt d'aparèixer alguns dels dubtes quan al primer període, el Quadis perdia per un sorprenent 4-0 que acabaria amb 4-1 abans d'acabar el quart. L'equip, però, va reaccionar a temps i es va emportar el triomf per 10-12.

El partit es va equilibrar molt més en el segon quart després de l'ensurt inicial. Els mataronins estaven una mica imprecisos, i això feia que malgrat emportar-se el parcial del segon temps, fos insuficient per retallar diferències al descans (5-3). A la represa, els de Beto Fernández van intentar obrir el matx, però es van topar amb un Barcelona combatiu que responia a base de gols els intents de retallada en el marcador dels mataronins. Amb 8-7, el darrer quart va ser clau. Els mataronins van aprofitar la profunditat de banqueta per rotar amb homes frescos i superar físicament al Barcelona. 2-5 de parcial i victòria soferta i treballada del Mataró.