-
-

El CN Mataró tomba al cuer i s'allunya del descens

Els homes de Dorin Costras trenquen una ratxa de quatre mesos sense guanyar

L'obligació de guanyar per part del CN Mataró es va fer ferma i l'equip mataroní va golejar sense pietat al cuer de la classificació aconseguint d'aquesta manera allunyar-se de la zona de descens. El resultat final del partit (19-6) permet als mataronins escalar posicions a la taula i els col·loca a la novena plaça amb 18 punts.

El partit es va posar ben aviat de cara per als interessos del CN Mataró, gràcies a la força dels homes de Costras que es va imposar al dèbil Hospitalet. El primer parcial (5-0) posava les coses favorables a l'equip mataroní que tenia l'obligació de sumar 3 punts per a no seguir patint. El segon quart, amb un Mataró molt superior va cloure amb un clar 6 a 1, que deixava el marcador a la mitja part amb un contundent 11 a 1.

En la represa la intensitat de joc va decaure lleugerament per part dels de Mataró i els visitants, cuers i sense cap opció de salvar la categoria (només tenen un punt), van aprofitar la davallada mataronina per a retallar distàncies, aconseguint un empat en el resultat del tercer parcial (4-4). La reacció mataronina va fer acte de presència ben aviat i el darrer quart va cloure amb un 4 a 1 favorable als locals, que deixava el resultat final del partit amb 19 a 6.