El CN Mataró Quadis venç i deixa el play-off a tocar de forma matemàtica

Victòria davant el CE Mediterrani que deixa la novena plaça deu punts per sota dels mataronins

El CN Mataró Quadis va aconseguir un triomf important de cara a disputar el play-off pel títol. Els mataronins van imposar-se dissabte passat, dia 9, a la piscina del CE Mediterrani per 8-10. Aquesta victòria deixa la novena posició deu punts, lluny del Quadis, que continua  a quatre de les places europees. O'Halloran i Albert Español, amb tres gols cadascú, van ser els homes més encertats de cara a gol en un partit que va posar-se ben aviat de cara als interessos mataronins però que es va complicar en tercer període en els que el Mediterrani semblava despertar. La sorpresa no va arribar i els d'Ernest Gil van sumar un nou triomf a domicili.

Els mataronins van sortir a per totes davant el CE Mediterrani. L'equip va ser molt superior en els primers compassos del partit, i va imposar la seva llei amb un parcial de 3-0 que els locals maquillarien amb un gol abans d'arribar al descans. En la represa, el matx es va igualar més després que els mataronins tornessin a la màxima avantatge amb l'1-4, i un parcial de 3-0 del Mediterrani tombava les aspiracions mataronines de deixar la feina feta abans del descans, al que s'arrivaba amb una mínima avantatge de 4-5 en el lluminós.

En la represa, els locals van capgirar el marcador. Dos gols col·locaven el 6-5 per davant. Els mataronins empataven l'encontre, però de nou el Mediterrani es posava per davant en el lluminós i posava la por al cos als d'Ernest Gil. L'últim període començava amb  el 7-6 favorable als locals, però el Quadis va anar per feina i va sentenciar les aspiracions dels rivals. Blary, que va aconseguir dos, gols, i Fran Sànchez i Dragcevic amb un cadascú, van ser els altres golejadors de l'equip, que van imposar-se amb un parcial d'1-4 que servia per vèncer 8-10 i seguir somiant amb les places europees.