-
-

El CN Mataró Quadis venç amb solvència

Els mataronins sentencien el matx en el tercer període

Nova victòria del CN Mataró Quadis a casa. Els mataronins van vèncer dissabte passat, dia 12, a un Real Canoe que va complicar més del compte les coses a l'equip d'Ernest Gil. Els mataronins no van saber escapar-se en el marcador fins el tercer quart, que va deixar un últim període per enmarcar amb festival golejador inclòs: Es van fer tants gols en l'última fase del matx com en la resta. L'equip segueix en una còmode setena posició, sis punts per sobre del seu inmediat perseguidor i a només un del Sant Andreu, que és sisè.

El partit va començar molt igualat. El Real Canoe va sortir a per totes, i es va col·locar 0-2 en el primer parcial que deixava mut el Joan Serra. Un gol abans d'acabar el primer temps servia per escurçar diferències. En la represa, el Quadis empatava el matx, però només va ser un miratge. Petites errades defensives van permetre als visitants escapar-se de nou amb dos gols per sobre. Els d'Ernest Gil, amb un gran Albert Español amb tres gols, els mateixos que Dragcevic, van empatar abans del descans a quatre.

En la represa, el Quadis va sentenciar el partit amb un 3-0 que obria escletxa en el marcador. Els mataronins van ofegar els atacs visitants i van estar molt més atents en defensa, deixant sense opcions el Real Canoe. Blary va millorar el seu joc de boia, aconseguint un bon gol i sent clau en jugades estàtiques en les que va destacar Dragcevic. Això, junt amb els letals contracops, van enfonsar el Real Canoe, que en el quart període va veure com l'equip local oferia un festival golejador amb set gols, els mateixos que en els tres quarts anteriors. El resultat final de 14-7 va deixar constància de la diferència entre ambdós conjunts.