capgros.com

El CN Mataró Quadis supera l'Aix les Bains

L'equip de Costras va guanyar l'amfitrió en el tercer partit de la primera fase de la Copa LEN (4-7)

Després caure en les dues primeres jornades, davant el Camogli italià i el Dinamo de Moscú rus, els mataronins van aconseguir la seva primera victòria a la primera fase de la Copa LEN.

Els homes entrenats per Dorin Costras compleixen d'aquesta manera els pronòstics i fan un pas endavant per aconseguir la classificació per a la següent fase de la competició europea, que consta de vuit grups de quatre equips. Els mataronins, a més, si passen a la següent ronda, podrien convertir-se en un dels equips amfitrions.

El partit no va ser fàcil i l'equip francés es va col.locar 2-1 al final del primer període. Els mataronins van apretar les dents i van iniciar el camí de la remuntada per no haver de patir per guanyar el partit. El segon i tercer quart van ser clarament de domini del Centre Natació Mataró que, amb dos parcials de 0-2 van deixar el partit sentenciat. El quart període va finalitzar en empat a dos gols, però el resultat final va ser contundent pels interesos mataronins (4-7).

Els de Costras juguen avui i demà els dos últims partits de la primera fase davant el Barendrecht holandés i l'Heybeliada turc.