Marc Mayola

El CN Mataró-Quadis supera el Mediterrani i continua líder

Malgrat jugar un primer període molt dolent, els de Costras van reaccionar per guanyar el tercer partit de lliga (8-11)

Tres victòries en tres partits són les que suma el CN Mataró-Quadis en aquest inici de lliga. Els mataronins defensaven el liderat a la sempre complicada piscina de l'històric Mediterrani. Els barcelonins van sortir amb molta força, més motivats i, amb un primer parcial de 2-0, van complicar molt les coses als visitants.

En el primer quart, el boia del Mediterrani Aguirán, va aprofitar alguns errors de concentració de la defensa mataronina per avançar el seu equip amb aquest 2-0. El Mataró va tardar bastant a reaccionar i entrar en el partit. Fins els tres minuts del segon període, Jordi Garcia no va marcar el primer gol de l'equip de Dorin Costras. Abans del descans, el Mataró ja establiria l'empat a dos. La defensa i el porter Jordi Fernández van començar a entonar-se en aquest segon quart i van deixar el Mediterrani a zero.

L'inici del tercer període va ser de transició amb un intercanvi de gols entre els dos equips fins el 5-4. Llavors, el CN Mataró va treure el geni i l'esperit guanyador de tot equip gran per capgirar i sentenciar el partit amb un parcial de 0-5. Un gol de penal de Bonca, quatre culminant contraatacs (2 de Sánchez i 2 de Flores) i un altre gol de Flores en superioritat, van acabar amb la moral del Mediterrani. Això sí, els locals van pressionar fins el final i van escurçar el marcador fins el 8-11.

L'altre partit destacat de la jornada va acabar amb golejada (19-6) de l'Atlètic Barceloneta sobre l'Ondarreta de Madrid, que fins ara comptava els seus partits per victòria. Per la seva part, el Sabadell va patir per sumar els tres punts a València (7-8) i el partit Terrassa-Barcelona es jugarà demà perquè, aquest cap de setmana, els barcelonins han debutat a l'Eurolliga contra el Partizan de Belgrad (6-6). Amb tot, el CN Mataró és líder en solitari a l'espera d'aquest partit de demà.