El CN Mataró Quadis segueix amb opcions d’entrar a Europa

Els mataronins tenen opcions de jugar la Copa Len si guanyen en l'última jornada

El CN Mataró Quadis manté viu fins l’últim moment el somni de tornar a disputar competició europea. L’objectiu a principis de temporada era deixar enrere l’horrible any anterior i entrar al Play-off. Però amb els mataronins a un punt de la cinquena plaça i només amb una jornada per disputar-se després de tombar 10-17 el cuer WP Sevilla, la Copa Len estarà en ment de tots en el vital compromís de la propera setmana a casa davant el CN Barcelona, segon classificat.

Els mataronins van començar molt forts davant els cuers. En els primers compassos de partit, l’equip dirigit per Ernest Gil ja marxava per davant en el marcador amb un parcial de 0-3. Tot i això, abans d’acabar aquest període els andalusos ja havien retallat distàncies amb dues dianes. En el segon quart, el Quadis de nou començava amb un parcial de 0-3 que obria escletxa. Abans del final, dos gols més per cada equip que deixaven el 4-8 en el lluminós a la mitja part. El gran partit d’Albert Español, que va acabar amb set gols, va ser una de les claus d’una victòria que quedaria decidida en el tercer període.

El Quadis va infligir un altre parcial escandalós en la represa. Els mataronins, amb quatre gols més, deixaven vist per sentència un encontre que deixava palès la diferència entre ambdós conjunts. Al finalitzar aquest període, els d’Ernest Gil ja guanyaven 6-14. Amb tot decidit, els visitants van baixar els braços en l’últim període, que van perdre 4-3 deixant el resultat final de 10-17 en el lluminós. La nota positiva va ser l’encert de cara a gol, ja que fins a nou jugadors diferents van aconseguir alguna diana en el partit davant el Sevilla.

La propera jornada els mataronins rebran el CN Barcelona, segon classificat. El Sant Andreu, cinquè, rep l’Alcorcón, quart classificat, i una ensopegada dels quadribarrats, junt la victòria del Quadis, donaria la Copa Len als d’Ernest Gil. El Barcelona, però, necessita guanyar si no vol que el Terrassa li pispi la segona plaça.

Empat del CN Mataró El Tot
Les noies del CN Mataró El Tot no van passar de l'empat a nou en el partit disputat a casa davant el Cablescom Saragossa. Les noies dirigides per Vicenç Tarrés es van veure sorpreses per un rival que va fer valer la seva experiència. Malgrat anar per davant en el marcador durant bona part del partit i tenir petites avantatges de dos gols, les mataronines no van acabar de sentenciar l'encontre amb el vuitè classificat. L'equip segueix sisè, a sis punts del Sant Andreu, cinquè, i cinc per sobre del setè classificat.