-
-

El CN Mataró Quadis s'estrena amb victòria

Els mataronins guanyen 8-7 al Waterpolo Saragossa en l'estrena de la piscina olímpica del centre com a escenari per a la lliga

El CN Mataró Quadis va estrenar-se en lliga guanyant al Waterpolo Saragossa per 8-7. El partit, disputat dissabte passat, sis d'octubre, va permetre a Ernest Gil vèncer en el seu primer partit de lliga, que servia també per donar la benvinguda a la piscina olímpica del centre com a nova seu pels partits de lliga a casa. Albert Español, amb cinc gols, va ser el líder ofensiu dels mataronins, que en un partit molt ajustat van aconseguir sumar la primera victòria de la temporada.

El primer parcial avisava de la dificultat de fer gols a la porteria aragonesa. Àngel Andreo, exporter internacional, era el guardià del Saragossa i va ser l'autor de fins a quater aturades de mèrit, inclòs un penal. En el primer període només es va veure dos gols, un per cada equip, ja que els homes d'Ernest Gil van aplicar una bona defensa que acabava amb els atacs dels visitants. En el segon quart el Quadis va avançar-se amb dos gols d'Español que posaven el 3-1 al marcador, tot i que el Saragossa va reduïr distàncies abans d'arribar al descans.

En la represa l'equip no aconseguia marxar amb comoditat en el marcador. Els mataronins sumaven un avantatge de dos gols, però llavors els visitants retallaven distàncies. Encara en el tercer quart, O'Halloran enviava un impresionant xut que posava un 6-4 esperançador de cara a l'últim quart. Amb molt de treball, l'equip va aconseguir la màxima avantatge del partit amb un 8-5 que semblava deixar sentenciat el matx, però un gol de penal i un altre del boia aragonès van posar el 8-7 a poc més d'un minut per acabar el partit. El Quadis va esgotar la seva possessió i en l'últim atac visitant el Saragossa va enviar la pilota al pal. Al final, un ensurt d'última hora per un equip que va merèixer més la victòria en la seva estrena a casa.