El CN Mataró Quadis s’estrena amb victòria

Els homes de Dorin Costras guanyen al València 17 a 12

El CN Mataró-Quadis comença la lliga amb bon peu. En el seu debut a la lliga estatal els mataronins van vèncer per un clar 17 a 12 al Mayve de València. En el matx, a part de poder veure com els de Mataró compliquen molt les coses als visitants, es va poder gaudir dels primers minuts del nou jugador romanès Kalman Kadar. El nou fitxatge va mostrar un molt joc en defensa de boia i pel que fa a l'atac, no va tenir problemes en afusellar la porteria valenciana en dues ocasions. Així doncs, primera victòria mataronina que fa agafar confiança en aquest inici de lliga. Amb aquest resultat, els mataronins es col·loquen en tercera posició a la classificació, essent l'equip més golejador del moment.

El partit va estar dominat des del començament pel CN Mataró Quadis, que es va mostrar molt superior a uns valencians que es van recolzar únicament en la figura de l'ex internacional “Chava” Gómez que va anotar fins a 8 gols. A la banqueta valencianista, hi havia una altre jugadors ilustre del waterpolo estatal, Joan Jané, que veia impotent com Iosep Andrei foradava fins a 5 vegades la seva porteria. Per la seva part, el boia mataroní, Baloo, tornava a mostrar-se intractable aconseguint desfer-se de tots ens defensors que provaven d'impedir-li el pas. D'aquesta manera, el jugador hongarès va aconseguir fins a 3 gols des de la boia, i va fer el quart en una jugada aprofitant la superioritat numèrica.

Degut a l'alt ritme de partit, i amb el matx gairebé sentenciat, l'entrenador mataroní, Dorin Costras, va introduir canvis en el set titular que va permetre als valencians anotar gols que van reduir la distància mataronina. Adso Fernàndez, el jove jugador mataroní, va aprofitar l'oportunitat que Costras li va brindar anotant dos gols.