El CN Mataró-Quadis s'enfonsa a la piscina del Real Canoe (10-7)

Els homes de Dorin Costras perden davant l'últim classificat que no havia guanyat cap partit

Tot i la victòria de la darrera setmana davant el C.E. Mediterrani, en el que es va tornar a veure un excel·lent joc dels mataronins, dissabte passat els homes de Dorin Costras van fallar en un partit que semblava guanyat abans de començar a jugar. La derrota davant el Real Canoe per 10-7 fa caure als mataronins a la setena posició i permet als locals sumar la seva primera victòria de la temporada i els dona esperances per a sortir de l'última posició de la classificació.

Els de Mataró semblaven estancats en el resultat de l'anada (20-13)  i no van saber fer el bon joc de la darrera setmana. L'excés de confiança es va apoderar del CN Mataró i quan va voler reaccionar ja era massa tard.

Els homes de Costras van anar en tot moment a remolc del marcador que establia el Canoe sense aconseguir imposar-se. Ja des de l'inici del partit els madrilenys es van posar per davant i al primer quart anaven 4-1 a causa de les múltiples errades defensives que van cometre els de Mataró. L'home-boia, Baloo, es va veure obligat a fer actuacions defensives quan no n'està acostumat, i això li va provocar un cansament excepcional que no va poder superar. Havia de nedar més que cap altre jugador i el desgast es va fer latent a l'hora d'atacar i no va poder materialitzar les seves ocasions. Pel que fa a la defensa el CN Mataró va seguir en la mateixa línia de la temporada: molt fluixa. L'atac mataroní va estar molt desencertat i no es materialitzaven les oportunitats. Fins i tot Andrei, un jugador que acostuma a ser un dels més golejadors, només va marcar un gol, i en Pei, que la setmana passada va fer sis dianes, només va estar encertat en una ocasió.

El femení queda sisè a la Copa de la Reina

En el partir de divendres passat, les mataronines van perdre amb el Sant Feliu en els quarts de final per 9-13. El Sant Feliu ben aviat es va apoderar del partit i en els dos primers quarts va dominar clarament a l'equip mataroní, establint un 2-5 i un 1-4 en el marcador. La resta del matx, va ser de color mataroní ja que les noies de Tarrés es van despertar al veure que el Sant Feliu s'apoderava del partit. Però era massa tard. Tot i guanyar en els dos últims quarts per 3-2 cada un, les mataronines no van poder remuntar la quantitat de gols que van encaixar a la primera part.

El diumenge, a la final, les mataronines es disputaven el cinquè i el sisè lloc amb el C.E. Mediterrani. I un cop més es repetia la història. Les noies de Tarrés es van despertar massa tard (en l'últim quart) quan l'avantatge del Mediterrani ja era insalvable. Finalment el 6-10 en el marcador va establir a les mataronines en el sisè lloc i al Mediterrani en cinquena posició.