Maria Camino

El CN Mataró-Quadis s'enfonsa a la piscina de l'Ondarreta

Els homes de Dorin Costres no poden sumar a la piscina del quart classificat tot i començar guanyant per 0 a 2

Tot i començar el partit amb molt bon peu (0 a 2) els jugadors del CN Mataró-Quadis no van poder guanyar a un crescut CN Ondarreta Alcorcón. Els de Mataró, que van estrenar el marcador, van arribar a empatar el marcador fins a tres vegades, però, un tercer quart de 2 a 1 va deixar foses les il·lusions mataronines. Finalment, 11 a 9 a favor dels locals que segueixen en quarts a la classificació a un punt dels tercers. El CN Mataró també queden estàtics a la novena posició amb 5 punts, a un del Martianez, vuitè i a un del Mediterrani, que és desè.

El partit va començar més que bé per als interessos mataronins amb un esperançador resultat de 0 a 2. Els locals, però, no van fer-se esperar i van reaccionar amb fins a, no només empatar el partit, sinó també posar-se per davant, signant un primer quart de 2 a 3. El segon quart va estar més igualat impossible: primer els de Mataró van empatar i després es van posar per davant. Amb el 3 a 4 es va produir una nova reacció dels locals que primer van empatar i després van remuntar. El segon parcial de 4 a 4, deixava el marcador 5 a 4, molt igualat per pronostics.

En la represa, novament eren els de Mataró qui duien la iniciativa i van empatar el partit. (5-5). Però els locals van tornar a posar-se per davant anotant un parcial de 2 a 1 que deixava el marcador 7 a 5. En el darrer quart la veu cantant la van portar els locals que van distanciar-se en el marcador. La reacció mataronina va arribar, però massa tard. Finalment, 11 a 9 per als locals.