-
-

El CN Mataró-Quadis s’endú 3 punts per la mínima davant el Terrassa (14-13)

Els homes de Dorin Costras aconsegueixen vèncer al quart classificat

Els mataronins tenien ganes de revenja i la van aconseguir. Després de perdre en el partit d'anada a la setena jornada de lliga per 14-9, els homes de Dorin Costras no van perdonar davant un CN Terrassa que no els va posar les coses gens fàcils. Amb aquesta victòria per 14-13 el CN Mataró suma tres punts més que l'apugen fins a la sisena posició, i provoquen la caiguda de la quarta a la cinquena posició del CN Terrassa Vital Dent.

El ritme del partit va ser frenètic. En tot moment les jugades d'atac van ser superiors a la tasca defensiva d'ambdós equips tot i la gran actuació del porter local Jordi Fernàndez. L'atac mataroní va ser letal i molt eficaç alhora que espectacular. Els jugadors locals Jordi Garcia i Pei Garcia van aconseguir anotar dos gols cadascun en el primer quart i van fer trontollar la defensa del Terrassa que impotent, veia com els mataronins materialitzaven les seves oportunitats.

El marcador mostrava una igualtat palpable: la diferència de gols oscil·laven entre dos dianes i l'empat. Un exemple clar en són els resultats del segon quart (8-6) i el marcador de mitjan del tercer quart (9-9). Florin Bonca, amb 4 gols, va tornar a fer una veritable demostració de waterpolo, protagonitzant un autèntic espectacle, fintant fins a tres vegades abans d'enviar la pilota al fons de la xarxa de la porteria visitant traient abans les teranyines de l'escaire. En Pei Garcia va ser una altre peça clau de l'equip de Costras, que tot i fallar ocasions que el públic ja celebrava, va aconseguir anotar 3 dianes importantissimes per la victòria local. El CN Terrassa però, no s'ho mirava impassible: Sivilen Piralkov dirigia el seu equip i, alhora, anotava gols mentre evitava que els jugadors locals s'escapessin.

Va ser al arribar al tercer i quart període que els gols queien a una velocitat impressionant a ambdues porteries, en una demostració d'eficàcia dels dos equips al·lucinants. Cada vegada que el CN Terrassa empatava els jugadors mataronins aconseguien remuntar el partit. Va ser Franc Sànchez, qui, en un llançament imparable va aconseguir anotar el gol que donava la victòria als mataronins. A cinquanta segons pel final, però, el Terrassa encara va gaudir d'una superioritat numèrica que no va saber aprofitar.