capgros.com

El CN Mataró Quadis perd per la mínima a la Copa Catalunya

Els mataronins no poden amb el CN Barcelona i acaben claudicant 10-9

El CN Mataró Quadis va tenir un debut agredolç en competició oficial. Dijous passat, dia 25, els mataronins disputaven els quarts de final de la Copa Catalunya davant el CN Barcelona. L’equip no va poder passar de ronda en perdre 10-9, però es va mostrat una bona imatge i es va jugar de tu a tu davant un rival d’entitat, tot i que no sembla ser l’equip temible de la temporada passada. Un tercer període nefast pels interessos dels mataronins van posar coll amunt un partit que estava de cara el conjunt d’Ernest Gil.

Els mataronins van sortir a per totes en els primers compassos de l’enfrontament. Fruit d’això, els contracops van servir per col·locar un 2-4 al marcador en el primer parcial. Els barcelonins van rebre, a mig segon període, com el Quadis aconseguia fer el 2-5. Dragcevic, amb tres dianes i els dos gols de boia de Blary i Frank i un u contra u de l’australià van servir per mantenir l’avantatge amb el 4-6 al descans de l’enfrontament. El tercer quart va capgirar les coses. El Barcelona va aconseguir un 5-2, responia al primer parcial rebut i es posaven per davant en el marcador per primera vegada. Dos penals, un gol de Baloo i dos xuts van servir per deixar el Quadis en una situació delicada. En el darrer període, les defenses es van imposar en un matx on es notava la falta de ritme de competició. A poc per acabar, en una contra el Quadis va errar l’ocasió d’empatar. La resposta era el 10-8 de Campbell. Kiku, amb el 10-9, va tornar a posar dins el partit als mataronins, però Pau Bach va enviar un xut forçat que marxava fregant per poc la porteria rival.

El campió de la competició va ser l’Atlètic Barceloneta, després de desfer-se precisament del CN Barcelona en la final.