El CN Mataró Quadis perd davant el Canoe

Els mataronins perden 11-9 en un final de partit marcat per la falta d'encert de cara a porteria

El CN Mataró Quadis va perdre dissabte passat a Madrid el seu primer partit a la Divisió d'Honor. Els mataronins visitaven el Canoe amb ganes de sumar la segona victòria de la temporada, però el tram final del partit, en el que no es van aprofitar les oportunitats de superioritat numèrica, va ser clau per a la derrota de l'equip davant un Canoe molt més encertat en l'últim quart.

En l'inici de partit el Canoe va agafar l'avantatge de 2-0 en el marcador que va ampliar-se amb el 3-1, fruit de les bones posicions de xut que van tenir els locals. El segon quart, però, va ser totalment del Quadis, que va tombar el marcador amb un parcial que servia per empatar el partit amb gols de Blary i Pei Garcia.

En el tercer període l'equip d'Ernest Gil va posar-se al capdavant del marcador, mostrant molta més solidesa defensiva que en el primer temps i avortant tots els atacs dels marilenys. L'equip va tenir una clara manca de regularitat en el seu joc, fet que va propiciar que els locals tornessin a jugar amb dinamisme i velocitat i aprofitant les exclusions dels jugadors mataronins. Un quart molt boig que va acabar amb el 5-4 favorable als del Canoe que posava un total de 8-7 al lluminós. En l'últim quart l'equip no va poder fer el gol per empatar el partit, i amb el 3-3 es va cloure el marcador d'11-10, fruit, entre d'altres coses, pel fet que el Quadis només va aconseguir un gol en les vuit oportunitats de superioritat que va tenir, mentre que el Canoe ho va fer en cinc de les nou ocasions.