capgros.com

El CN Mataró Quadis perd a la piscina del CE Mediterrani

Els mataronins cauen en un partit molt irregular

El CN Mataró Quadis no va poder començar amb una victòria la Divisió d’Honor. Els mataronins van realitzar un partit irregular que van acabar perdent per 10-9 davant els barcelonins. Un mal inici de matx va provocar que el conjunt d’Ernest Gil anés a remolc tota l’estona, i tot i que va tenir l’enfrontament a la seva mà, la fragilitat defensiva i el poc encert en tasques d’atac van condemnar al Quadis a la primera derrota de la temporada en una piscina on la temporada passada ja va guanyar.

El partit va començar amb un Quadis endormiscat. Els de Gil van sortir molt febles en defensa, i el conjunt del barri de Sants va infligir un parcial en el primer quart de 3-0. El conjunt mataroní, amb molt poc encert de cara a porteria, va pagar cara la seva relaxació, amb un partit que es va posar coll amunt quan només s’havia jugat un període. En el següent, els mataronins van reaccionar, i amb un gol de Romain en un contracop i un potent llançament de Dragcevic posaven l’equip dins del partit. El mateix jugador, en un atac estàtic van aconseguir empatar el partit. Dos gols dels locals van contrarestar el quart de Pei, i tornaven a posar el Mediterrani per davant (5-4).

En la represa, el Quadis va patir la seva irregularitat en el joc. Dos gols dels locals posaven terra pel mig enfront un equip que va fallar un penal inclòs. Fran Sànchez, amb dos gols va col•locar-se 7-5, un resultat que s’ajustaria més amb el gol de Dragcevic que col•locava el Quadis a un de l’empat. En la fase definitiva, els mataronins no van centrar-se i el 8-6 dels locals posava les coses molt difícils. Amb el 8-7 obra d’O’Halloran, el Quadis va fallar el segon penal del matx, i del possible empat es va passar al 9-7, obra de penal rigorós. L’equip ja no va reaccionar, tot i maquillar el resultat amb el 10-9 definitiu.