El CN Mataró Quadis no va poder amb la qualitat del CN Sabadell (6-9)

Els de Costras van encaixar la primera derrota de la temporada i passen ara a compartir el lideratge amb l'equip vallesà

El Centre Natació Mataró Quadis va perdre la seva condició d'invicte a la lliga davant el Club Natació Sabadell. El partit entre el primer classificat i el segon es va resoldre finalment a favor dels vallesans, que van fer un gran segon quart, clau per a la victòria final.

Les graderies de la piscina mataronina eren plenes d'aficionats, però el seu suport no es va poder traduir en un triomf local. El primer període va ser igualat i va acabar amb un gol per banda, però els cinc gols que va aconseguir el Sadell en el segon parcial van ser impossibles de remuntar per part del conjunt que entrena Dorin Costras. D'aquesta manera, es va arribar amb un 2-6 al descans que deixava sense opcions els locals.

Dos gols de Víctor Flores i Jordi Garcia posaven el marcador en 4-7 a l'inici del tercer quart, però els tres gols de diferència van ser suficients com perquè els vallesans juguessin amb comoditat fins el final de l'encontre i no es deixessin remuntar. Al final, 6-9 i els tres punts pel Club Natació Sabadell, que suma els mateixos dotze punts que el CN Mataró Quadis i colidera la classificació amb l'equip mataroní.