capgros.com

El CN Mataró Quadis no té el dia i cau a la piscina del Plaza (11-7)

Els mataronins no van estar encertats ni en defensa ni en atac i ho van pagar amb la derrota, que els deixa fora de la quarta posició

L'equip de Dorin Costras es va enfrontar ahir dilluns al vespre a Saragossa a un dels rivals directes que encara tenen opcions de fer-se amb la quarta posició juntament amb CN Mataró Quadis i Terrassa al final de temporada. Els mataronins no van tenir el dia i ho van acabar pagant amb la derrota.

Juravle i Ignacio Fernández, amb quatre gols cadascú, van ser els botxins d'un equip que no va mostrar el seu millor moment en cap moment. Ni el plantejament ni la intensitat van ser els més correctes i els de Costras ho van acabar pagant car. El parcials, de tota manera, van ser ajustats. El primer període va acabar 2-1, mentre que el segon va finalitzar amb empat a tres, de tal manera que es va arribar a la mitja part amb un resultat ajustat de 5-4. Però els de Saragossa van agafar avantatge en el tercer parcial, amb un marcador de 3-1, que deixava el resultat global en 8-5 a falta de set minuts. L'arbitratge, tot i que no va influir en la derrota de forma directa, sí que va evitar que el CNM Quadis reaccionés. Els últims set minuts també van ser pels locals (3-2). Al final, victòria pel Plaza que situa en cinquena posició els mataronins, un punt per sota del Terrassa.

Aquest proper dissabte, els de Dorin Costras reben el Larraïna a la piscina municipal en el que serà el darrer partit de la primera volta.