capgros.com

El CN Mataró Quadis no pot donar la sorpresa davant el CN Barcelona

El CN Barcelona guanya 14-10 amb l'ex-mataroní Baloo aconseguint tres gols però el Quadis confirma la seva participació a la Copa del Rei

El CN Mataró Quadis no va poder donar la sorpresa davant un dels aspirants a lluitar pel títol de lliga. Els mataronins van perdre 14-10 amb el CN Barcelona en un matx duríssim que va inclinar-se de part del segon classificat gràcies a un parcial contundent a cavall entre el primer i el segon període. Baloo, exjugador del Quadis, va aconseguir tres gols davant el seu antic equip. Tot i la derrota, els mataronins jugaran la Copa del Rei en acabar en setena posició amb un total de 13 punts al final de la primera volta.

El partit va començar molt igualat entre els dos conjunts. Els dos primers gols dels locals van ser contrarrestats pels mataronins, que no deixaven que el CN Barcelona s'escapés en el marcador. Malgrat això, un parcial de 4-0, els dos a les acaballes del primer quart i els altres dos a l'inici del segon període, col·locava un 6-2 al marcador contundent. Els mataronins no van donar-se per vençuts, i van intentar reduir distàncies amb dos gols. El resultat final a la mitja part era de 7-4. El CN Mataró tenia molts problemes per aturar a Ricardo Perrone, cinc gols en total, i els seus companys Baloo i Marc Hernàndez, que van aconseguir-ne tres cadascú.

En la represa, el Quadis mai va aconseguir acostar-se en el lluminós. Si els mataronins feien un gol, la resposta del segon classificat en lliga era aconseguir-ne un o dos, ampliant mica en mica l'avantatge al marcador. El parcial de  4-2 en el tercer quart sentenciava el partit amb un 11-6 massa complicat de remuntar. En l'últim període els d'Ernest Gil van vèncer 3-4, amb tot decidit ja. Español, amb tres gols, va tornar a ser el jugador més efectiu de cara a gol per part dels mataronins, seguit d'O'Halloran, amb dos.