-
-

El CN Mataró Quadis no pot amb el líder

L'Atlètic Barceloneta s'exhibeix a Mataró i guanya 11-21

El CN Mataró no va poder sumar el segon triomf de la temporada. Dissabte passat, dia 20, els homes d'Ernest Gil van rebre a l'Atlètic Barceloneta, qui sembla llençat a revalidar el títol de lliga. Els barcelonins, amb Ivan Pérez com a reforç estrella de l'equip, compten amb una plantilla molt complerta en la que han recuperat jugadors imporants. En els dos primers temps els mataronins van perdre el partit, degut a la superioritat mostrada pels visitants en el parcials de 1-5 i 1-6. Finalment, l'equip, tot i donar la cara i aconseguir més gols que en els  anteriors partits (onze) va perdre per un contundent 11-21.

Quan no es portaven ni dos minuts de partit, els mariners ja guanyaven 0-2 en la seva visita a la piscina del Centre. Ivan Pérez va mostrar-se molt superior als seus rivals, superant defenses amb ajudes o la pressió asfixiant dels d'Ernest Gil. El jugador seguia marcant gols, en va aconseguir quatre, i provocant exclusions pels locals, que van queixar-se de no rebre el mateix tracte en aquest aspecte per part dels àrbitres. El partit va acabar sentenciat en la primera part, després de dos quarts, amb un total de 3-11 que parla per si sol.

En la represa, amb tot sentenciat, seguia amb la Barceloneta dins el partit fins el final, mentre que el Quadis intentava no perdre la cara al matx. Fruit d'això els mataronins van poder empatar el tercer període a cinc gols, amb Albert Espanyol (quatre gols en total) com a jugador més encertat dels locals. L'equip va intentar-ho, però l'últim quart va ser també pels mariners, que van endur-se'l per 3-5 i van signar un clar 11-21 final que evidencia les diferències entre ambdós equips.