-
-

El CN Mataró Quadis no es dóna per vençut

Els mataronins guanyen 7-5 al Sabadell i segueixen en la lluita per entrar a Europa

Victòria de prestigi i a seguir somiant. El CN Mataró Quadis va donar un cop d'efecte a casa en sumar un important triomf per 7-5 al cinquè classificat, el CN Sabadell. Els mataronins van saber sobreposar-se a un inici de partit bastant fluix i van aconseguir tombar un equip visitant que es queda només un punt per sobre amb un encontre més. El play-off, a més, cada vegada sembla més aprop de manera matemàtica, ja que la diferència amb el novè classificat s'ha augmentat fins a dotze punts. La propera setmana, davant el Sant Andreu, que s'ha col·locat quart, els d'Ernest Gil tindran l'ocasió de demostrar que encara es pot lluitar per entrar a Europa.

El partit va començar amb un Quadis endormiscat. El CN Sabadell no volia perdre pistonada respecte els seus inmediats perseguidors, i va començar amb un parcial de 0-2 en el primer quart davant els mataronins. Els d'Ernest Gil van mostrar-se molt poc encertats en atac, i perdien la primera batalla en un matx vital per seguir vius davant la pugna per Europa. En el segon període, el Quadis va sortir amb les piles carregades i va infligir un parcial de 3-0 que remuntava el matx abans d'arribar-se al descans. Víctor Flores, amb tres dianes, van ser el millor jugador mataroní de cara a gol, seguit per O'Halloran, amb dos gols. L'encert en els moments de superioritat númerica va ser clau també per imposar-se als de Sabadell, que per contra no van ser capaços de fer cap gol en situació d'avantatge.

En la represa, el CN Mataró Quadis va veure com el Sabadell empatava ben aviat l'encontre. Malgrat el gol, els mataronins tornaven a posar-se per davant en el marcador. L'equip entrenat per Xavi Balaguer, però, capgirava el marcador abans d'acabar el tercer període amb dues dianes que col·locaven de nou els visitants per sobre en el lluminós. A l'últim quart s'arribava empatat a cinc gols després d'un gol més del Quadis. Començava l'últim tram de partit amb tot per decidir, i el Quadis va tornar-li la moneda als visitants amb el mateix parcial que havien rebut en el primer període: 2-0. La forta defensa dels mataronins va permetre endur-se finalment l'encontre per 7-5 i seguir en setena posició, a un punt del sisè i a tres del cinquè classificat.