-
-

El CN Mataró Quadis no dóna opció al CN Martiànez

Els mataronins vencen 15-9 i es recupera així de la controvertida derrota davant el Terrassa

El CN Mataró Quadis va tornar al camí del triomf el passat dissabte en vèncer al CN Martianez. Els mataronins van anar mica en mica sometent a l'equip visitant al seu joc, fins a escapar-se de manera definitiva en el marcador. Aquesta victòria serveix per poder refer-se de la controvertida derrota davant el Terrassa en el partit de dimecres passat, dia 28. Els mataronins van caure davant els egarencs per 14-11 amb polèmica arbitral inclosa. Ara l'equip és setè amb un partit menys i continua en una zona tranquila de la classificació.

El treball dels mataronins va ser constant i imparable. L'equip es mostrava molt segur en defensa i era ràpid en els contracops, davant un conjunt canari que es veia incapaç d'evitar els envits mataronins. Tot i aixo el partit  estava igualat en el primer període amb un 3-2 ajustat. Els d'Ernest Gil no completaven amb èxit les nombroses jugades de les que gaudien de cara a porteria, però ja abans del descans amb un parcial de 4-2 posaven terra pel mig en el marcador. En la represa, l'equip va seguir mantenint a ratlla els visitants, que no aguantaven el ritme mostrat pel Quadis. Un nou parcial favorable de 3-2 deixava el matx vist per sentència amb un 10-6 irrecuperable vist el tarannà del matx. A l'últim quart, el triomf va confirmar-se amb un 5-3 que deixava el triomf final del Quadis en el lluminós.

Blary, amb dos gols, va mostrar-se imparable des de la posició de boia. Dragcevic va recuperar l'efectivitat en els seus llançaments llunyans amb quatre gols, un més que l'altre estranger, O'Halloran, autor de tres dianes. Els joves Mario Lloret i Pau Bach van gaudir de minuts en l'últim quart amb tot decidit. Bach, a més, va aconseguir fer un gol.