El CN Mataró Quadis guanya i s’acosta a la zona europea

Els mataronins se situen a només un punt del Sant Andreu

Mataró Quadis manté viu el somni de tornar a Europa. L’equip va demostrar dissabte passat, dia 15, que va a més i que lluitarà fins el final per entrar a la Copa Len. Els mataronins visitaven Tenerife en un matx davant el vuitè classificat, el CN Martiànez. El Quadis no va arronsar-se, i amb una victòria final per 7-12 suma ja el seu quart triomf consecutiu i supera en dos punts al Sabadell. Els mataronins es troben ara sisens a només un punt del Sant Andreu quan encara queda per disputar-se el partit aplaçat davant el potent Terrassa, tercer classificat. Aquesta victòria, a més, serveix per situar-se a tres punts del quart, l’Alcorcon, quan queden encara tres jornades de lliga per acabar la fase regular.

El matx va començar amb una lleugera avantatge per part dels mataronins. Fran Sànchez i Albert Español, que acabarien l’encontre amb tres gols cadascú, van mostrar-se com els millors estilets per tombar els illencs. El Quadis marxava en el primer període amb el mínim avantatge d’1-2. En el segon quart, els mataronins van deixar l’encontre molt coll amunt pels locals. Un parcial de 0-2 servia per escapar-se en el lluminós. El Martiànez retallava distàncies, però dos gols més deixaven el 2-6 a la mitja part que parlava per si sol. En la represa, els locals es van posar les piles i van reduir distàncies. Tres gols que que van servir per acostar-se amb el 5-7. Tot i això, l’últim parcial d’1-5 al darrer quart va sentenciar l’encontre, que clouria amb un gol dels locals per fer el definitiu 7-12.

El proper compromís dels mataronins serà aquest dijous, dia 20, davant el CN Terrassa, partit corresponent a la jornada 19 i que encara resta per disputar-se al complex Joan Serra a les 17.00h. Un triomf dels d’Ernest Gil serviria per col·locar-se cinquens en zona europea. Els egarencs, però, només han perdut un perdut dels vuit desplaçaments que han disputat aquesta temporada.

El CN Mataró El Tot cau eliminat a les primeres de canvi
El CN Mataró El Tot no va tenir cap opció en els quarts de final de la Copa de la Reina. Les mataronines disputaven un encontre davant el CE Mediterrani, tercer classificat que va mostrar-se molt superior en vèncer 15-4. El botxí de les mataronines va arribar a la final, que va perdre amb el CN Sabadell per 20-4. Les noies d'El Tot tornaran a la feina el proper dia 29 de març a casa, a les 19.00h, davant el Cablescom Saragossa.