Marc Mayola

El CN Mataró-Quadis guanya el Terrassa i té la final a les seves mans

Els de Dorin Costras superen els vallesans (19-14) i si demà guanyen el Montjuïc, seran a la final del Campionat de Catalunya

El CN Mataró va derrotar el Terrassa gràcies a un últim quart fulminant. El partit, disputat ahir a la Piscina Municipal, va ser un autèntic festival de gols gràcies a la pràcticament nul·la intensitat defensiva i a les múltiples exclusions que van caure per totes dues bandes. Tots dos equips van mostrar-se molt efectius en les situacions de superioritat i el marcador, és clar, ho reflecteix amb el 19-14.

Malgrat la diferència final de cinc gols, el partit va ser força igualat i els mataronins van haver de suar de valent per guanyar-lo. En el tercer quart, els de Costras van remuntar dos gols en contra (del 10-12 vam passar al 14-13). El Terrassa va tornar a equilibrar el marcador al principi de l'últim quart. Llavors, però, el CN Mataró va fer gala de la seva superioritat física i va sentenciar amb un parcial fulminant de 5-0. L'equip vallesà no va poder seguir el ritme imposat pels mataronins, que a aquestes alçades de la temporada ja han jugat molts partits entre la Copa LEN i el Campionat de Catalunya.

Demà dijous, a 3/4 de 9, el Mataró juga a la piscina del CN Montjuïc en el partit clau per decidir el campió del grup A. El CN Barcelona, que semblava el favorit per liderar el grup després de derrotar el Mataró dijous passat, ha relliscat dues vegades. Primer contra el Terrassa (15-8) i després contra el Montjuïc (7-9). Aquestes dues derrotes del Barcelona serveixen en safata la classificació al Mataró que, amb una victòria demà contra el Montjuïc, aconseguiria accedir a la final de la competició. El Sabadell, que aquest matí ha guanyat el Sant Andreu (15-14), ja espera rival a la final del Campionat de Catalunya.